<< Gratis verzending vanaf € 75 binnen België en voor Nederland vanaf € 100 >>

 

 

♡ toffe handgemaakte sieraden, eigen ontwerpen

♡ zorgvuldig uitgekozen RVS sierraden en modeaccessoires

♡ eveneens naar eigen wens samen te stellen sieraden op aanvraag via contactformulier, de betaling gebeurt steeds op voorhand voor de productie ervan plaatsvind.

♡ producten uit voorraad, levering binnen +/- 3 werkdagen

♡ op bestelling gemaakte producten, naargelang de grootte van het order is de levertijd +/- 5 tot 10 werkdagen (voor maandag besteld, doorgaans dezelfde week op de deurmat),

♡ is jouw bestelling een cadeautje en heb je het voor een bepaalde datum nodig, laat dit me dan even weten dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn

♡ alle bestellingen worden altijd met véél liefde ingepakt én met een leuk extraatje  

♡ vind je het lastig voor een ander te kiezen? We hebben ook cadeaubonnen! 


Ondanks dat alle sieraden met veel zorg en liefde voor je gemaakt of uitgezocht worden, kan er weleens wat misgaan. Heb jij een klacht of is jouw bestelling niet helemaal naar wens? Laat het ons dan altijd even weten. We zoeken dan samen naar een oplossing! Indien je je bestelling wilt retourneren, kan dat binnen 14 dagen. Klik hier voor het retourbeleid

Indien er geen vermelding bij staat dat het sieraad RVS of Stainless Steel is, kan het altijd zijn dat deze verkleuren door gebruik. 

Op de pagina "tips & tricks" vind je 10 tips hoe je je sieraden mooi kunt houden zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

BTW

Op de betalingen en eventuele facturen is er geen btw van toepassing gezien Jewels by Charlis een bijzondere vrijstellingsregeling heeft voor kleine ondernemingen.

 

Minimum Orderbedrag

Jewels by Charlis hanteert een minimum orderbedrag van €5 excl. verzendkosten.

Waarom is er een minimum orderbedrag?
Heel simpel... op kleinere bestellingen moeten we vaak zelfs geld toeleggen. Je bestelling inpakken met inpakmateriaal ter bescherming van je aangekochte artikelen, verzenddoos of envelop, kosten die wij als bedrijf betalen voor online betalingen via bancontact, orderverwerking bij een verzendbedrijf, benzine om het pakket weg te brengen naar het postpunt....

Maar in een gewone winkel is dat toch niet zo?
Klopt, maar een webshop werkt anders dan een fysieke winkel. In een gewone winkel pak je zelf de producten die je wilt kopen en hoeft het niet verzonden te worden. Bovendien verkopen wij veel producten die maar een paar cent kosten, dat is in de meeste winkels ook niet het geval.

 

We snappen heel goed dat dit soms vervelend is maar hopen ook dat iedereen snapt dat we alleen door kunnen blijven gaan als bestellingen iets opleveren in plaats van kosten :)

Er zijn super veel leuke items in de shop om je winkelwagentje mee te vullen, dus ik zou zeggen heel veel plezier met uitzoeken!

Happy shopping! 

xoxo

Team Charlis