<< Gratis verzending vanaf € 75 binnen België en voor Nederland vanaf € 100 >>

Betalen en Verzenden

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan eenvoudig via Bancontact. Dit is de meest snelle én veilige betaling die meteen zichtbaar is voor ons, zodanig we dan ook meteen jullie bestelling kunnen inpakken.

Let op!! Enkel de geregistreerde betalingen worden verzonden, dus het heeft geen zin een bestelling te plaatsen waarvan de betaling niet voldaan wordt. 

Bestelling afhalen kan in Lochristi (BE), hiervoor dient wel op voorhand een afspraak gemaakt te worden en de betaling gebeurt vooraf bij de plaatsing van je bestelling eveneens via bancontact.

Kan je niet betalen via bancontact kan je ook overschrijven via je eigen bank op onderstaand reknr . met vermelding van je naam en factuurnr.

BAN: BE84 0019 2875 3959 

BIC: GEBABEBB

Houd hier rekening mee dat de betaling enkele dagen onderweg is en je dan ook later je pakket zal kunnen ontvangen.

 

Verzenden

Verzenden is helaas niet goedkoop de laatste tijd! Daarom zoek ik steeds naar de meest goedkope oplossing én meteen ook de veiligste verzendwijze. Brievenbuspost kunnen we 'niet' garanderen dat dit veilig aankomt, vandaar we opteren voor pakketverzending, dit naar je thuis of naar een afhaalpunt in je buurt, misschien dan wel iets duurder dan envelop-verzending, maar het zou ook niet leuk als je aankoop verloren gaat..

Van ons uit mag je op erop rekenen dat alle betaalde bestellingen worden verzonden!

Vanaf € 75 is verzending gratis binnen België en naar Nederland vanaf € 100, dus dat is mooi meegenomen, toch?!! :-)

Hieronder alle verzendopties:

BELGIE:

  • Bpost@home 0-10 kg met track & trace binnen België naar je thuisadres € 6,40 
  • Bpost@bpack 0-10 kg met track & trace binnen België naar een afhaalpunt / pakjesautomaat € 5,55
  • Mondial Relay afhaalpunt binnen België € 3,75 (op aanvraag)

NEDERLAND:

  • Mondial Relay afhaalpunt € 7,00
  • Bpack World Business 0-2 kg thuislevering € 11,60

FRANKRIJK:

  • Mondial Relay afhaalpunt € 9,50

DUITSLAND:

  • Mondial Relay afhaalpunt € 9,50

 

Je bestelling wordt binnen dezelfde dag of ten laatste 1 werkdag na ontvangst van je betaling verzonden. De leveringstijd is afhankelijk van welke verzendwijze je kiest. Doorgaans is dit vanaf 1 à 2 dagen na verzenden tot max 4 werkdagen. Bij een bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen (maken + verzendtijd).

Jewels by Charlis behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Alle bestellingen worden door Bpost of Mondial Relay verzonden.

Indien er toch iets mis gaat, vb schade tijdens het verzenden, verloren pakket, worden we als bedrijf niet aansprakelijke gesteld. Er zal sowieso wel een klacht ingediend worden bij de verzendmaatschappij. Vandaar we ook steeds je bestelling verzenden via pakketpost om discussies te vermijden. 

 

“Alle items worden met véél liefde ingepakt in een zakje vol met geluk! Zo is elke bestelling weer een feestje om in te pakken en een feestje voor jullie om uit te pakken!”